TERÉZVÁROSI ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK
NAPKÖZI OTTHONA
EMAIL CÍMÜNK
TELEFONSZÁMUNK
+36 (1) 311 2230

Köszöntő

Üdvözöljük Önt a TERÉZÉNO nappali intézmény honlapján!

A napközi otthon 1993-ban kezdte meg működését Budapest VI. kerület, Podmaniczky u. 18. szám alatt. Az intézmény 16 fő értelmi sérült felnőtt nappali ellátását biztosítja. A nappali ellátás lehetővé teszi, hogy az igénybe vevő fogyatékos személy kortárs közösségbe tartozzon, valamint integrációt segítő programokon vegyen részt. Az intézmény feladata a fogyatékos személy fejlesztése és szinten tartása, valamint a gondozó család tehermentesítése.

Célunk, hogy intézményünk fontos szerepet tudjon betölteni a családok életében, segítve a fogyatékos személyek családban maradását. A családokkal való együttműködés egyik eszköze honlapunk működtetése, segítve a hatékony- és naprakész információáramlást.

Jó böngészést kíván a TERÉZÉNO csapata!

A jelentkezés módja

Az ellátás igénybevétele az igénylő személy, vagy törvényes képviselője szóbeli vagy írásbeli kérelmére, önkéntesen történik.
A felvételhez szükséges dokumentumok az intézménytől igényelhetők (Adatlap, jövedelem nyilatkozat, egészségi állapotra vonatkozó adatlap, kezelőorvos vagy szakorvos szakvéleménye).
Az intézménybe jelentkező személy három hónap próbaidővel kerül felvételre.

Híreink

Friss hírek, információk

Hurrá, nyaralunk!

Hurrá, nyaralunk!

2022-06-13 21:43

A járványhelyzet miatt 2019-ben nyaraltunk utoljára együtt. 2022. május 31 – június 03 között szélesre nyitotta kapuit a dunabogdányi üdülő és tárt karokkal fogadta kis csapatunkat.

„ÖNÁLLÓ ÉLETVITEL” MOBILAPPLIKÁCIÓ KÉPZÉS

„ÖNÁLLÓ ÉLETVITEL” MOBILAPPLIKÁCIÓ KÉPZÉS

2021-12-06 21:30

2021. december 1-3 között tematikus infokommunikációs képzés zajlott az intézményben.

ISMERETTERJESZTŐ, SZÓRAKOZTATÓ ELŐADÁS

ISMERETTERJESZTŐ, SZÓRAKOZTATÓ ELŐADÁS

2021-09-21 09:45

2021. szeptember 15-én ”Hangszerek a magyar néphagyományban” címmel ismeretterjesztő, szórakoztató előadást tartott a TERÉZÉNO-ban Kovács Gábor muzsikus.