TERÉZVÁROSI ÉRTELMI FOGYATÉKOSOK
NAPKÖZI OTTHONA
EMAIL CÍMÜNK
TELEFONSZÁMUNK
+36 (1) 311 2230

KARÁCSONYI AJÁNDÉK AZ IBIS HOTELTŐL

2018-12-11 22:26

A VI. kerület Dózsa György út 106. alatt található IBIS BUDAPEST HEROES SQUARE a legszebb ajándékot: életre szóló élményt ajándékozott a Terézvárosi Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona (TERÉZÉNO) fiataljainak.

2018. december 10-én a Hotel vendégül látta a TERÉZÉNO egyik gondozási csoportját. A program keretében Blaskovics Mária, a szálloda igazgatója bemutatta a Hotel feladatait, tevékenységét. A TERÉZÉNO fiataljait megtekinthették a szálloda legkülönlegesebb szobáit: a ”kalocsai szobát”, a ”teniszszobát” és a ”süti szobát”, melyek berendezése, díszítése nevükre utal. Működés közben megfigyelhették a recepció és a bár munkáját.

A program további részében - a gyönyörű reggeliző helyiségben - a sérült fiatalok és a hotel munkatársai karácsonyi süteményeket sütöttek. A finom linzerek elkészítése közben alkalom nyílt az ismerkedésre, kapcsolatépítése. Az elkészült sütemények díszcsomagolásba kerültek, s egyéb kedves ajándékokkal együtt, a Hotel munkatársai megajándékozták velük a TERÉZÉNO fiataljait.

Aki élményt ad ajándékba, olyan tartós dolgot ad, ami nem használódik el vagy veszíti értelmét néhány év alatt. A TERÉZÉNO intézmény közössége ezúton is köszönetét fejezi ki a VI. kerületi IBIS Hotelnek az egyedülálló, különleges, integrációt segítő ünnepi programért!